handan3958 kimchikimdi 19.09.2018 💝 06.02.2021 💝 36+3 haftalıkta gebeyim uygulamaya göre 23.02.2026 da onun doğum tarihi ama tabikide ne zaman geleceği belli olmaz 😂
atesvesu kimchikimdi sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallah ♥️ sende doğur ikinciyi ne olacak insan özlüyor küçük bebeği hem diğer çocuğun tek kalmaz bir kardeşi olsun kuzum 🤲😘😘
kimchikimdi atesvesu Bu yaz çalışmayı düşünüyorum hayatim biraz daha bekleyim diyorum bakalım kısmet ama, teşekkür ederim 💖🐣🥹
yigitalparslan kimchikimdi Hadi yaaa bakalım Şubat sonu öğrenirim gibime geliyo. Allah razi olsun canim herkes sapasaglam kucagina alsin inşallah 🥰🥰🥰🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
demirrleydi_ kimchikimdi ayy yok kız oğlum daha 3 aylık ve ben uzun süre çocuk düşünmüyorum hatta eşimle başka çocuk bile düşünmüyoruz bana iki yeter 😂 kalan arkadaşlara başarılar dilerim 😂
kimchikimdi [silindi] Dimi ya😥 Zaman ne çabuk geçiyor :( bazen doğumum olacağı zaman konuşmalarımıza bakıyorum ne ara oldu diyorum. Şimdi göz önünde büyüyorlar içim biraz buruk🥹 Neyse onlar büyürken mini boylar gelir tekrar 😂😂
kimchikimdi ikiprensesannesi___ Oyoyoyoyoy, bebeğim benim ya💖 MaşAllahh hepsine Allah sağlıcakla büyütsün 🐣