Herseydenbiktim Kızzzlarrr, günaydınn. Nasılsınıızzz? Nabersiniizzzzz? Bebişlerimizin doğum yılı hadi bakalım aynı olan var mı? Tiktokta gördüm geldim😂 17.09.2025 Oğlumun💖🎉🎀
Herseydenbiktim Havin49_ Askim sen ne ara doğum yaptın eskisi kadar giremiyorum bi bakıyorum kankilerim doğum yapmış 😂 Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim size bağışlasın 💖
Havin49_ Herseydenbiktim aşko 13 gün oldu doğuralı eskisi kadar aktif değilsin farkındayım teşekkür ederim bacım Allah razı olsun 😻🫶
Havin49_ Herseydenbiktim ben iyiyim Cnm çok şükğr normal hayata döneli çok oldu ama bebeişker yoğun bakımda biri iyi biri de hayati tehlikesi devam ediyor dün sağlık Bakanlığından arandık topuk kanları yüksek çıkmış hastaneniz ile iletişime geçin 3. Topuk kanı alınsın dedi bakalım ne çıkacak bilmiyorum ağzım hep yüreğimde
Herseydenbiktim Havin49_ Askim bizimde yüksek çıktı 3.kez verdik normal çıktı hiç endişelenme Rabbim size bağışlasın tez vakitte kucağına alırsın inşallah 💖
Anneoluyorumm00 Havin49_ oyy kuzum doğum yaptığını biliyordum ama hala kuvezde olduklarını bilmiyordum, sıkıntı yapma inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp evine gotureceksin ikisinide ❤️