busrax_ Sevgiiss şimdi bir daha yaptım ama o çizgi bu testte çıkmadı net olarak görüyorum diğer çizgiyi o testte awox böyle yalancı pozitif veriyor mu ya 😞😞 Cimcime30 Busranur_mnts
Busranur_mnts busrax_ ben awoxta kuruma yalancı vs görmedim ama forumda yaşayanları okumuştum malesef 1 2 gün daha bekle istersen
busrax_ Busranur_mnts Sevgiiss hiç çizgi çıkmadı 😞 bir senedir sürekli awoxla test yapıyorum hiç böyle çizgi görmemiştim boşuna sevindim sanırm 😭
Busranur_mnts busrax_ daha çok yeniyse idrar seyrelmiş de olabilir sabahı bekleseydin inşallah vardır 🥲
busrax_ hilalaselll4 bir daha yaptım şimdi bir şey çıkmadı sıvı tükettiğim için olabilir mi 😭😭 daha önce hiç böyle çizgi çıkarmamıştı
busrax_ hilalaselll4 inşallah öyledir moralim bozuldu bir şey çıkmayınca diğer testte efektsiz flaşsız çizgiyi görebiliyorum inşallah doğrudur 🥺
busrax_ nevinbulyaman sonra test yaptım bir şey çıkmadı maalesef canım 😞bende anlamadım sıvı aldım diye mi bilemiyorum. İlk kez böyle flaşsız efektsiz çizgi görmüştüm
nevinbulyaman @busrax_ canım büşram bekle bi iki gün daha belkide çok çok yenidir inşallah vardır üzme kendini 🌸