gozdenzl Kızlar bi yardım eder misiniz? Daha yeni hamileyim aileme söylemedim ve süpriz yapmak istiyorum sizce nasıl söyleymeliyim tüm fikirlerinize açığım teşekkür ederim şimdiden 🌸🌼
anonim51 gozdenzl ben annemi görüntülü aramıştım testi gösterdim çok sevinmişti Zaten beş on gün önce babam anneme demiş kızın hamile galiba diye annemde yok olsa söylerdi demiş ben söyleyince baban dediydi içine doğmuş demişti 🥰
gamzw gozdenzl bende sürprizli söylemek istiyodum ama kocam herkese benden önce söylediği icin kimseye sürpriz yapamadım içimde kaldı eğer aileler uzaktaysa görüntülü arayıp ultrason ya da testi gösterebilirsiniz yakınsanız da minik bir patik gibi bisey alıp size hediye aldım diye kutuya koyup verebilirsiniz anlarlar zaten 😊 sağlıkla kucağına almak nasip olsun
gozdenzl gamzw hepsi yakındalar ama bir araya toplamak zor olduğu için hep parça parça yapacağım çok teşekkür ederim amin inşallah🥰
Sevgiiss gozdenzl pasta yaptırdık yazmışım , pasta aldık üstüne Efe abi oluyor yazdık daha doğru oldu özel pasta yaptırmadık 😄🥰
habibe66yks gozdenzl annemlere cinsiyeti öğrenince görüntülü aradım ultrason fotoğrafını gösterdim ve ondan önce kimseye söylemedik çok dillenmesin nazar değmesin diye
gozdenzl habibe66yks en mantıklısını yapmışsınız söylemeyerek hemen çünkü gerçekten nazar denilen bişey var ve insanlar başkasının mutlu olmasını kıskanabiliyor malesef
habibe66yks gozdenzl bide herkesten hamilelik hikayeleri duymak istemedim şu oluyo bu oluyo eski hayatını özlicen falan filan ondan bekledik söylemedik eşimle kimseye kafam inanılmaz rahatti
fatmaca1 gozdenzl biz pasta yaptırdık üzerine “aramıza minik bir kalp katılıyor” yazdırdık sürpriz şekilde pastayı getirdik çok güzeldi
alyoo gozdenzl Ben biri pembe biri mavi kutuya ayakkabı ve emzik koyup söylemiştim ama şu an pat diye söylücem gerek yokmuş hiç 😁
cicekligunler2332 Bende daha kimseye demedim kimse bilmiyor kalp atışını dıyduktan sonra belki pasta yaparım torun geliyor diye ama belli değil pat diye de diyebilirim 🥹😅