tugcedemirci Kızlar şu an 34+3 üz ama doktor bugün kafa gelişimi 37 hafta vücudu 36 hafta gelişiminde her şey yolunda bir problem yok dedi. Gelişiminin önden gitmesi doğum tarihini öne çeker mi ve normal doğum istiyorum bu durum Sezeryan doğuma sebep olur mu?
Akar06elif06 tugcedemirci çocuğun kilosu 4 ve üzeri olursa sezeryan olabiliyor ama kesin değil ayrıca doğum son adet tarihin neyse ona göre ilerler ultrason a göre değil canım benim bildiğim kadarıyla
EceBayram tugcedemirci benim oğlumda 1 hafta önden gidiyordu 40. Haftamı tamamladığım gün doğurdum bende etkilemedi
birdenizanasii tugcedemirci bir arkadaşım bebeği bazı haftalar 3 hafta önde bile göründüğü olmuş. Vajinal doğum çok istemesine rağmen sezaryen olmak zorunda kaldı 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Mrsz Bizim doktor önde veya zamanında farketmez bir sıkıntı yoksa 38 dolmadan asla almıyorum dedi .4 de olsa 4.5 da yani 38 i dolduracak diyor sezaryen olsa da .
Papatya05_ Mrsz benim doktorum da 38. Haftayı kabul etmedi ultrasona göre gelişimi 2 hafta önde olduğu halde 39 larda sezaryen olursunuz dedi Acelemiz yok duruyorsa dursun o zamana kadar dedi Hatta ben şey dedim belki erken alır falan ama yok