ranakzrn2 süt yeme içme ile ilgili bı durum değil bebeğin emmeye başlayınca beyne uyarı gönderir hormanlar aktif hale geçer yani sütüm yok gelmiyor süt derseniz gelmiyor zaten yemek içmek sütü arttırır ama sütun kalitesini arttırır Rabbim nasıl güzel bı nimet vermiş bebeğimizi emzirmek için bu arada ilk dogumum sezeryan oldu oğlumu sürekli emzirmek istedim sarılık olmuştu doğar doğmaz ve emmedigi için sol memem taş gibi oldu 20 gün çocuğum sariliktan gözünü acamadi ama memeginde sadece 1 ini severek emiyordu bende hiç pes etmedim tüm meme redlerine rağmen 15 ay emzirdim kendi birakti ek gıdaya gecince yemeği sevdi bende zorlamadim zaten şimdi 38+1 haftalık inşallah 3 Şubat’ta yine sezeryan olacağım yine meme için zorlayacagim bu arada ben yemek içmek konusunda tektim kimsem yoktu eşim çalışıyordu oğlumda 5 kg su dibimde olurdu ve tepsim Tv önünde yarım ekmek tahin pekmez karışımı eşimin işten gelmesine kadar 3-4 lokma aciktikca yer su bol bol içerdim çocuğum hiç ac kalmadı şükür inşallah bunda da herşey güzel olur güzel dusunun hersey güzel olsun 🐣🌸