1Gunes Nur_58 🤣🤣🤣 ay bende ilk gebelikte 11 ay korunma ilacı kullamdugım bıraktıgm ilk an da çat hamile kaldım 🤣🤣 oysa ki ilacı bıraktım doktora gittim rutin muayene için beğerlerime bakılsın vs diye doktor 6 ay 1 yıl çocuk bekleme dedi doktora güvendim ilk anda hamile kaldım 🤣
Nur_58 1Gunes doktora kalsa bana da dedi ilk 3 ay asla yumurtlama olmaz Ama ben güvenmedim ovülasyon testi yapmaya başladım hemen hapı bırakır bırakmaz İlk ay yumurtlama olmadı İkinci yumurtlama başladı Yani doktora güvensem Şuan 7 aylık hamileydim 🤦🏻♀️😅😅😅
1Gunes etkafa maşallah çok iyi ben bıraktırmayı denedim ama ayıp diyor 🤣 pipisini kapatıyor yapmaj istwmiyor basıl bıraktırdınız acaba 2 girişimim oldu bıraktormak içşn laxımlık aldım oturmadı klozete kapak almayı düşünüyorum artık
ssaayz 1Gunes oğlum 26 aylık, Kasım ayında korunmayı bıraktık Aralıkta olmadı, ocak ayında adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür. 2. Bebeğimin doğum ayı Eylülü gösteriyor. Oğlumda Kasım’da 3 yaşına girecek benim için ideal bir zaman aralığı.
1Gunes ssaayz maşallah sağlıcakla kavusun bebeginize ben hazır hissedemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum oğlum zor bi bebek değildi ama yürümeye başlayınca işler rqyından çıktı 🤣
melmih12 Benim kızım 25 aylık artık 2.yi düşünüyoruz. Aralıkta bıraktık korunmayı ama pcos var son adet üzerinden 47 gün geçti hala adet olmadım. Testler de negatif. Neredeyse 2 ayda bir regl görüyorum
1Gunes melmih12 hayırlısı ile nasip olsun inşallah bizde hala eşim korunuyor kazara olursa bilmiyorum ama şu an hiç hazır değilim psikolojik olarak kendimi yıl sonuna hazırlıyorum gibi
etkafa 1Gunes kaç aylık senin ki? Ben önce klozet aparatı aldım ama korktu oturmadı sonra lazımlık deneyim dedim bime klozete benzer lazımlık gelmişti onu aldım onaoturdu bir hafta kadar sonra bizimkine bakıp bende buna yapacam dedi benziyor ya zorluk çekmedi . bende hemen aldığım aparatı koydum üstüne bir haftada öğrendi gitti 🤣🤣🤣maşallah çok kolay oldu tabi ara ara kaçırmalar oluyor oyuna dalıyordu damlatıyordu mesela oda tam olarak bir ay içinde bitti ben geceleri de bez takmadım yatağına alez serdim
1Gunes etkafa oğlum şubat sonu 3 yaşına girecek bende bim de ki lazımlıgı aldım oturmadı klazete aparat alayım diyorum bi de onu deneyecegim
kusay1811 1Gunes ben 2 3 aydır düşünüyorum oğlum 2 yaş 2 aylık tuvaletini öğrettim arada bir altına kaçırıyor soğuk falan aldığında ama çok şükür öğrendi hamile kalırsam doğuma kadar 3 yaşını doldurur diye düşündüm 2 çocuk arası iyi olur oğlum da maşallah büyük bir insan gibi konuşması hareketleri ona güvendim bi de 😄🧿 çocuk düşündükten sonra 2 defa regl oldum şimdi yaklaşık 8 9 günüm var bekliyorum bakalım
zetabloom 1Gunes 35 yaşındayım İlk bebegimi 32 de dogurdum Kardesi olmasını cok istedim eşim hiç istemedi ama 2. Ye hamileym 8. Aydayım şükür rabbime🤲🏻 Babası hala istemiyor ama olsun o istemesin sorun yok ben ve çocugum mutluyuz kardes olcak diye🙂🙂😇 Yeter Allah isteyene versin
fulya06 1Gunes büyük oğlum 5.5 yaşında İkinci oğlum 2.5 yasında. Vee süpriz 3. Kez hamile olduğumu ve şuan 15 haftalık cinsiyet belli değil. Büyük oğlum sakin arada ağlama krizleri dışında iyi anasınıfına gidiyor. İkinci oğlum ise daha hırçın ve hareketli biri. 3. Bebiş doğunca neler olacak çok merak ediyorum. 💙💙 sağlıkla gelip büyüsünler inşallah 🤲