Keziban aslcrkci cinsiyeti ben de merak ettim çünkü benim iki kızım da öyle çok geç geldiler gerçi çok geç demeyelim hepsinin bir vakti var🤭
Zynbnur aslcrkci 40+6 yız bilmiyorum nasıl olacak Allah yardımcımız olsun fıtri normal yolla sağlıkla gelsin inşallah rabbimizin izniyle
Hayalperest1 Tam 40+3 de doğum yaptım denemediğim yol kalmadı plates topunda zıpla gün boyu yürü squat yap benim daha 40. Haftada açılmam bile yoktu 3cm olmuş 3 gün sonra bunları yaptım
Weenie aselinkardesigeliyor ayy aradığımmmm🤍 nasıl yaptınız ama bizim bebiş erkek bende 42 hafta dursun istiyorum çok 😔 beni korkuttular kaka falan yer dıe öle bişi oldumu sağlıkla geldi demi ama ne yapmam gerekiyor erken gelmemesi için 🙏🙏🙏🙏🐣🐣
Weenie aslcrkci ya bunu nasıl başardınn 😢 bende 41+6 ya kadar sağlıkla durmasını çok istiyorum gelişimi nasıll cinsiyeti nee❤
aslcrkci Weenie şuan kaçsın o kadar niye beklesin istiyorsun ya ben valla 39 dan sonra artık sabrım kalmadııııı
winnie_the_pooh aslcrkci risk almak istemiyor benim doktor galiba bi tandıdık öyle demişti. Hemen sezeryana yönlendirmez umarım 🥲