Arkadasım fatma tekdemiri önerdi aslında ona gidecektim. Ama burada birisi hatice canın yorumlarının daha iyi oldugunu söyleyince bir anda vazgectim ona yöneldim. Neyse gittik iyi hos genel olarak fakat sezeryan oldugumu söyledim sonra boy kilo sorunca (boyum kısa 1.52 ) hee sen o yüzden normal dogum yapamamıssın dedi. Bebek de biraz kiloluydu evet bunda haklı benim doktorum da bundan bahsetti ama söylemek var söylemek var. Sonra ssvd yapmak istedigimi dile getirince Bu boylamı?! Baya baya dan diye böyle söyledi. Cok önermiyorum hele sana hiç önermiyorum dedi. Ve esim de yanımda. Yani bu üslübu o kadar kötüydü ki sadece neden bu boyda dogum yapan yapıyor. Annem de benimle aynı boyda 2 normal dogum yaptı dedim sadece. 2900₺ muayene ücretleri, cok güzel bir poz yakaladı fakat renkli ultrason kagıdı yokmus diye vermedi foto cekin dedi. Ve verdigi siyah beyaz kagıtta 4 5 foto var biri haric hiçbirinde bişe anlasılmıyo bebegin neresi oldugu bile. Devletten aldıgım resimler daha iyidi. Kısacası hiç memnun kalmadım. Bu ultrason kagıdı olayı gözüme gelmezdi tavrı hos olsaydı. Sadece detay verdim gidecekler için. Burada ki iyi yorumlara da saskınım banaydı sanırım tavrı. Ssvd için olan hevesim de bir an kursagımda bıraktı