yigitbebeninannesi Kızlar iyi akşamlar Sakarya’da özel hastane muayene doğum ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Kimler hangi hastaneye gidiyor acaba
Kahyaasena yigitbebeninannesi Medar 3 000 Odak klinik 3 000 Beyhekim 3060 Ada tıp 3.500 den başlayıp uzmanına göre 6 bucuga kadar fiyat çıkıyor Ada medica 1800 Özel bilge hastanesi 2800 Bugün sormuştum bende bütün fiyatları
54sema Bnde yeşim darola gidiyorum beyhekimle anlaşmalı 2800 tavsiye ederm 2.doğum onunla oldu nasip olursa buda yeşim hanmla olacak
yigitbebeninannesi 54sema Eşim askeri personel onların anlaşmalı olduğu birkaç hastane varmış muayene ücretleri böyleyse doğum ne kadar Allah bilir 😀
busbus2025 Ben Tuba Düzcan’a gidiyorum Adatıp ile anlaşmalı ama fiyat hiç almadım bu cumartesi kontrolüm var gittiğimde sorar yazarım ben de merak ediyorum girdik bir yola😀
yigitbebeninannesi Kese görmeye yenikent devlet hastanesine gittim belli bir aydan sonra mı özele gitsem diyorum 😀
yigitbebeninannesi 54sema Öyle kabul ediyorlar mı ki kendi şehrimde olmadığımda testlere ben de öyle girdim. Siirt’te doğum yaptım ilk bebeğimde orda çok uygundu özeller.
Kahyaasena yigitbebeninannesi doğum ücreti 31 Aralık gecesi görümcem medar da doğum yaptı 30 bin TL suanki fiyatı değişti mi bilmiyorum Beyhekim 35 di digerleri de 40 a doğru yukselen civarlarda