minnakmina Merhaba eminönünden magnet ve süs eşyaları alan varmı yada tavsiye edeceginiz bir yer varmı😌
Dsa minnakmina Esraa55 evet bende sizin gibi yaptım. İnternetten araştırdım malzemeleri gittim aldım. Tabi baby shower için planlamıştım ben bu işi ama elimde patladı hepsi kısmet değilmiş. Doktorum yatak istirihati verdi.
Sedafirat minnakmina bende internetten eminönüpazar diye bi siteden teşbih Yasin taki yastığı vs.ürünler aldım çok memnun kaldım bi bakma ni tavsiye ederim adamlar hem mağaza olarak çalışıyor hemde yurt ici üretim yapıyor
Esraa55 Merhaba. Çogu süs eşyami eminonunden aldım internette ki sitelerden orneklere bakip alisveris listemi hazirlayip eminonunden malzemeleri aldim ve evde kendimiz daha uyguna yapmis olduk
minnakmina Esraa55 ben istanbula gelin geldim pek bilmiyorum buraları aradıgım her şeyi bulabilir miyim fiyat aralıgı nedir hastane odası içinde süsler varmı acaba
BaharYlmaz Ben de nişan kına herşeyimi oradan alıp kendim yaptım ama hamileyken gitmek istemiyorum çok kalabalık Mehmet efendinin orası özellikle sıkıştım bir kere o yüzden İstoç ta aynı fiyat ben rahat rahat gidip oradan bakacağım