zehrakrdg İlk hamileliğim ayırt edemiyorum doğum sancısını. 35+5 iz ve 2 buçuk cm açıklık vardı. Düzensiz bi şekilde kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gibi. Sorumda yukarıda
Es07 zehrakrdg Açıklık için alttan muayene mi edildi acaba? Aynı günümüz cnm Benimde kemiğim açılıyor Belim aşırı ağrıyor 🤕 Kanala başını dayamış bebek Ne zaman doğar merak ediyorum
Seyma190623 zehrakrdg kasık ağrısının adet agrısının üstünde bi ağrı. ayrıca düzenli gelmesi gerekiyo 5-7-10 dkka gibi. Eğer düzenli geliyorsa doğum sancısıdır. Ben 6 dkkads bire düşünce hastaneye gitmiştim 4-5 cm açıklığın var demişti doktor
zehrakrdg Es07 ilk nst ye girişimde sancılar düzenli çıkınca doktor hemen muayene etti. Bende de karın ağrısı vardı işte. Kafası kanala baya yerleşmiş hatta
Es07 zehrakrdg Bende sancı yok Ama çocuğu çok aşağıda hissediyorum Serum takıldı uzun nst yapıldı bana Hareket bir tık arttı Hareket çok az artık Alan daraldığı için diyor doktor
zehrakrdg Es07 yaaa hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah aynen bende çok aşağıda hissediyorum özellikle de kafasını 🥰
zehrakrdg Seyma190623 doktorum ağrın olursa hemen gel demişti ama düzensi geldiği için gitmiyorum perşembe günü randevum var açıklık artmıştır diye düşünüyorum. Sadece 1 defa çok garip bi ağrı yaşadım o kadar:')
Es07 İlk bebek mi sizin? Cinsiyeti ne cnm ? Bende 1,2 hafta içinde doğacak hissediyorum Çok aşağıda kemiğime baskı yapıyor
zehrakrdg Es07 ilk bebeğim cinsiyeti de kız 😍 evet evet yaaa. Ben ebeye az kaldı dediğimde anneler hisseder demişti 🥲
Es07 zehrakrdg Bunlar Erkenci kuş mu olacak ya :) Amin hepimiz de sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Es07 zehrakrdg Bende öyle hissediyorum Etrafındakiler bir ay var diyor Pazartesi günü Doğumhaneye gidince işte dedim Olmaktan korktuğum yerdeyim
Es07 zehrakrdg Ayy 2 kişi sezaryene alındı ben ordayken Allahım kimseyi bu yolda zorda bırakmasın Kolayca sağlıklıca alalım inşallah Bebeklerimizi
Es07 zehrakrdg Evet bende 3 kez eğitime katıldım Doğumhaneye çıktık Doğumu anlattı ebemiz Kişisel eğitim haftaya başlayacak Ben doğurmuş olmazsam ama 😂