neyazsamkii Hanımlar Bingöl de olup doğum yapan veya takibini yaptığı memnun kaldığınız doktor var mı lütfenn önerilerinizi yazın
superstar_00 neyazsamkii Benim ilk gebeliğimdeki doktorumdu o zaman Özel Bingöl hastanesindeydi ben kendisinden çok memnun kalmıştım. Op. Dr. Ghaıth HEJAZI bu doktoru da deneyimleyebilirsiniz.
neyazsamkii superstar_00 düşük yapmıştım neredeyse hepsini deneyimlemiştim o zamanlar da dediğiniz kişiye de randevu bulamadım şimdi boşta olan Zeynep Berna acar pek bir şey duymadım hakkında ama gidip bir bakayım diyorum
superstar_00 neyazsamkii Zeynep Berna Acar hocaya kontrole gitmiştim uslubu anlatışı ilgisi iyiydi. Çok geçmiş olsun.
gamze940 merhaba bingölde detaylı ultrason için devlette bölüm kapanmış özelde detaylı için giden varmı
gamze940 evet merkezden uzak ilçede yaşadığım için bingöl özel hastaneyi aradık bilgi istedik detaylı ultrason yapılıyormuş fakat fiyat bilgisi verilmedi yüz yüze görüşmek gerekiyormuş bilgisi olan varmı acaba fiyat hakkında
superstar_00 gamze940 Ben ilk doğumumu özel bingöl de yaptım detaylı ultrason yoktu Diyarbakır Ahmet Yalınkaya’ya gittim detaylı ultrason için.
superstar_00 gamze940 Hatta şimdi hastanenin sitesine baktım bölümlerde detaylı ultrason yazmıyor ve doktorlar arasında perinatoloji uzmanı yok kim yapıyormuş acaba detaylı ultrasyonu?
superstar_00 gamze940 Şimdi hastaneyi aradım sordum detaylı ultrasyonu Perinatoloji uzmanı mı yapıyor Radyoloji uzmanı mı Perinatoloji bölümümüz yok radyoloji uzmanı yapıyor dedi.
gamze940 superstar_00 @“superstar_00” bize yapılıyor denildi ama detaylı bilgi verilmedi yüz yüze bilgi veriliyormuş buda bi garip 😅uzak ilçede yaşıyorum dedim öğrenemezmisiniz diye sorunca 5 dakika bekleteceğim dediler 5 dakika sonunda yine bilgi veremiyorum denildi devlette doktorum kayıt açmıştı diyarbakır yada elazığa yönlendirdi uzak diye bingöl özeli araştırdım ama çok acayipler gerçekten artık elazığ perinatoloji bölümden randevu bulup aldım oraya gideceğim inşallah
gokce2544 neyazsamkii devlette alan açtırıp o tarihe kadar devlette randevu bulursanız Erzurum da bölge eğitim hastanesindeki doktor da iyiymiş
gamze940 neyazsamkii @“neyazsamkii” elaIğa gitme imkanınız varsa oraya gidin bence doktorları gerçekten iyi oluyor