papatyakokulugece Elektrikli burun aspiratörü aldım iyi yorumda vardı kötü yorumda kullanan var mı aranızda acaba
kurkmantosuzmadonna papatyakokulugece bunu bilmiyorum ama baby vac kullanıyorum. Bu konudaki en mükemmel icat.
aogoya papatyakokulugece Ya bende manueldense bu daha iyi olur dedim ama bi yere kadsr idare etti sonra döndüm yine manuele
papatyakokulugece kurkmantosuzmadonna bu manuel olanlar kullanımı zor ya çocuk hiçbir şekilde durmuyor çekerken bide nefesin iyi yetmesi lazım benim yetmiyor 😂
papatyakokulugece yazcoming çekmiyor diyende var güzel diyende inşallah iyi bir şeydir çünkü değilse para yanacak 🥴 iade yokmuş bu burun seylerinde hijyen açısından
kurkmantosuzmadonna papatyakokulugece baby vac manuel değil zaten . Elektrikli süpürge ile çekiyorsun. Biraz korkutucu gelebilir ama zararsız bir şekilde çok güzel işe yarıyor.
papatyakokulugece aogoya çekmiyor mu yani nefesle cekilen daha mı etkili çünkü ben tıkanıyorum çocuk durmadikca
daisy__ Bacım bu markayı da aldım farklı bi marka da aldım ikisi de çekmiyor yorumlara aldanarak almıştım