anethole Kızlar doğum yapan arkadaşlarım doğumdan sonra odaya geçer geçme duş almanın iyi geldiğini söyledi. Hastane çantasına bornoz koysam abartmış mı olurum ? Vücut havlusu mu koysam kararsız kaldım. Bornozu hemen üstüme geçirebilirim diye istedimmm sizce napmalıyımm
hilu anethole ben olsam peştemal koyardım yer kaplamaz diye yani amaç kurulanmak değil mi bornozla oturulmaz sonuçta bornoz koymak bence saçma olur hemen giyinir zaten insan
Happyanne_2baby anethole ben havlu koydum ilk doğumumda 4 santim açıklıkla yatış yapılmıştı açılmam ilerlemeyince ben de duş aldım alık ılık sancılarıma iyi gelsin diye havlu daha iyi oluyor
anethole Happyanne_2baby evet bu ihtimal de var doğumu başlatmak için de duş almam gerekebilir. Havlu koyayım en iyisi. Doğum sonrası ihtimalini de düşünerek koyu renkli bir havlu tercih edicem
anethole papatyakokulugece Doğumu başlatmak için sıcak duş önerebiliyorlar veya doğum sonrası hemen hızlıca bi duş almak rahatlatıyor. Elbette eve gidince tekrar alırım ama doğumda insan terliyor kan ter içinde kalıyor. Bi su dökünmek iyi gelecek yaralarımı saracak eminim 😅
Busranur_mnts anethole papatyakokulugece Gebe okulunda ebe sancılsrı ılık suyla karşılamak çok iyi olur açılmayı hızlandırır sancıları hafifletir dedi doğumdan çnce de duşu kullanırız yani havlu koymak iyi olur
anethole Ankbaby benim keyifçifiliğin gün yüzüne çıkışı hsjdhd ne bileyim biraz soluklanır sonra giyinirdim nolcaktı sankim 😂
papatyakokulugece Busranur_mnts bende temizlik takıntısı var ondan önce o banyoyu köpürtmem lazım gireceksem🤷♀️😂
anethole papatyakokulugece hastane çantasına çamaşır suyu koyma fikri 🧐🫣 bende tuvaletleri kullanamıyorum aklıma düşürdün şimdi. Özellikle taharet musluğunun olduğu kısımlar falan
gunesimekardes anethole ben onu dusunememistim ama dogum yaptigim hastanede odamdaki banyoda dus ve sac havlusu vardu hem benim hem refakatcim icin. Hatta dus alinca da havlulari degistirmislerdi
anethole gunesimekardes ben şehir hastanesinde doğurucam duş başlığı bulursam onları bulmuş kadar sevinebilirim 🤣
gunesimekardes anethole sehir hastanesinde duslar filan da baya buyuk iyi. Javlu koyun yoktur evet ama kizim hastaydi 1 hafta sehir hastanesinde kaldik ozel hastane gibiydi. Sehir hastaneleri cok iyi durumdalar
papatyakokulugece anethole dus falan alamam ben çok önemli bişey olması gerekir girmem için yoksa giremem 🥴
papatyakokulugece anethole muayene dönemlerinde tuvalete girmez eve kadar tutardım gelirse bile sezeryan oldum mecbur gireceğim için yanımda götürdüm 🤷♀️ bende takıntı var öyle böyle değil annem eşim kv bilmiyor orayı o kesikle yıkadığı mı yoksa dalga gecebilirler diye demedim yani tamamen genel temizlik değilde iç ve oturma kısmını dökmüstüm 🤣
semque Ben bornoz koydum, duştan sonra apar topar giyinmekten nefret ederim. Rahatsız olan, kınayan varsa odadan çıkabilir. Zira doğuran benim