bebissss mom_51 ben benim hiç aklıma gelmedi eve odası bir dahaki ravdevum da gider dile getiririm insallaj
Fizikcifizik guldentekdal biraz açıklayabilir misiniz? Beni.ssvd yapma şansım var ama hic hevesim yok
bebissss dilaraervaduru hayır zor değil kişiden kişiye değişiyor ama benim normal doğum yapmak istememin sebebi okulların açılmasina yakın bir süreye geliyor doğumum
guldentekdal Fizikcifizik yani tam neyi açıklayın bilemedim ama benim sezeryanım çok zor geçmişti , çok istemiştim Ssvd belki ondan bilmiyorum çok daha kolay geldi
dilaraervaduru bebissss aa anladım benimde tam doğuruyorum okullar acılıyor ama bende sezeryan düşünmüştüm kızımda kreşe başlicaktı
bebissss dilaraervaduru işte sezeryan olunca malum biraz zor oluyor o konuda hani en mantıklısı normal doğum gibi geldi bana da hani daha çabuk toparlanma gibi
dilaraervaduru bebissss anladım eğer sezeryanınız kolay geçiyorsa amacım göz korkutmak değil tabi herkesinki garklı olur ama ben normal doğum yaptım 40 gün üstüne oturmadım tabi ben istisnada olabilirim
melegimbade bebissss merhaba bende ssvd adayıyım şuan da İstanbul rami hastanesi Nehir bayrama takipliyim ama Üsküdar Zeynep kamil de var devlet hastanesi ssvd yapıyor. Ama özellerde de var diye biliyorum şuan 36+3 benim
Kbrakrts_ melegimbade merhaba bu doktoru daha önce bir ebe tarafından görmüştüm kendisi nasıl bende ssvd istiyorum süreç nasıl ilerliyor birde ücretler hakkında bilgi verebilir misin acaba
guldentekdal melegimbade nehir hocanın doğum ücretleri ne kadar şu anda ilk doğumumu onda yapmıştım bende
melegimbade Kbrakrts_ şuan çay,yağ gibi şeyler önerdi şuanlık memnunum fiyatları muayenesi 2500₺ ssvd 60bin sezaryen 50bin TL mesai dışı gelirse 6 bin tl