bebek308_ burcuesra12 bende burda bekliyorum merakla 34 haftalık oldum o hastane takipliyim doğum için ikilemdeyim acaba cam sakura mı kanuni mi diye
Mavideniz26 burcuesra12 bizim iki akraba orda normal doğum yaptı ikisininde bebeginin kolunu yerinden çıkarmışlardı herkes şikayetçi bu konuda onlardan. Sezeryan konusunda bilgim yok ama
ipekbocegiim burcuesra12 ben orda yaptım ama 2022de. O zamandan bu zamana değişmiş bir şeyler vardır 🤷🏻♀️
bebek308_ burcuesra12 evet ama ben o hastanede emrulah akay tabi kendisi yok bayan vardı bi tane ama baya ilgiliydi şansıma birde oğushan ekçi baya iyi bi doktor ben çok memnunum tavsiyede ederim
Sevo36 Bende perşembe günü orada sezeryan olacağım korkmuyor değilim inşallah şansımıza iyi doktorlar gelir 🤲🥹
bebek308_ Sevo36 ayy cnm selametle inşallah mutlaka deneyimlerini bilerle paylaş okurmu doktorun kim peki şu an
Sevo36 bebek308_ Enes saraç hocaya fırsat oldukça randevu bulup gittim çok iyi doktor ve ilgili hep kızım derdi yarın sezeryan için kim girecek onu bilmiyorum ama inşallah iyi biri denk gelir 🙏
bebek308_ Sevo36 ya ona randevu bulamıyorum yaaa hep jinekolji açıyor hic denk gelmedim baya rahatsızım bende bebek hala ters benim oğuzhan elçiye buldum randevu bakalım oda biraz aceleci bi doktor ama