masalvepoyrazinnesi Kızlar kızım bir buçuk yaşında bi anda çok fazla kilo verdi ve zayıfladı ve bu birkaç gündür farkettiğim bisey var dokununca veya opunce bile canı çok yanıyor ve çok ağlıyor ve sürekli kucak istiyor bu aralar neden olur bu ben mi çok takıyorum
tatliheyacan masalvepoyrazinnesi bu yaşlarda size düşgün olması normal ama dokununca ağlmasını bir doktora sormak lazım
sarilale123 masalvepoyrazinnesi kendisi acıyor falan diyomu, kiloyu bir anda sebepsiz mi verdi onla ilgisi olabilirmi bilmiyorum bende,bi aile hekiminize danışın o size yol gösterir.
masalvepoyrazinnesi tatliheyacan evet bende anlam veremedim yarın goturucem ama burda annelerimiz belki bilen yaşayan vardır diye
yaprak098 Canım bu kimsenin akıl yürütüp tahmin edebileceği birşey değil o yüzden kimse yazamıyordur. Sağlık ocağı veya çocuk doktoruna götürürsen daha iyi olur 💕
masalvepoyrazinnesi yaprak098 haklısın cnm yarın götürücem insallah ama yinede çok kafama takılıyor burdan yaşayan bilen anneler varsa diyerekten annelik insanın içi rahat etmiyor
yaprak098 masalvepoyrazinnesi haklısın canım birşey yoktur İnşallah Rabbim sağlıklı ömürler versin çocuklarınada sanada🫶
masalvepoyrazinnesi yaprak098 amin cnm çok sağol Allah razı olsun rabbimin cümlemizin evladını korusun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin
masalvepoyrazinnesi sarilale123 gösteriyor evet genelde kolu falan oluyor iştahı da yoktu pek. Normalde güzel yiyen bi bebekti ama çok hızlı verdi kiloyu gözle görülür bi şekilde yarın gptirucem bakalım