asya8melek kavalakurabiyesi çok güzel bir isim seviyorum ama eşimin kuzeninin ismi Yekta çocuk etrafında kim varsa illallah ettirdi 😅akıllı dur diyorlar içimde kurt var akıllı olmama izin vermiyo diyo 😅
linsmea kavalakurabiyesi eşsiz benzersiz biricik anlamına geliyor bence ağır bi anlam. Maalesef isimlerin etkisi de oluyor cocuklara
Sumay_61 kavalakurabiyesi benim oğlumun ismi yekta aşırı uysal lider ruhlu bir çocuk ve coook merhametli okulunda maşallah çok başarılı zeki bir çocuk. Hayalperest şuan 5 buçuk yaşında çok çok severek koydum. Tek biricik eşsiz anlamında. Tüp bebekle gelen mucizem🥰 Hocaya da sormuştuk. Yanına Enes ismi ekleyin demişti göbek isim olarak bizde kimlıkte yekta göbek ismini de Enes okuduk kulagına 🌸
Sibel_72 Bende koymayı düşünüyordum kayınvalidem uygun bir isim değil dinimizce demişti ;( pek anlam veremedim bende değiştim sonra kararımı ( 1 tane tek anlamına geliyor )kürtcede
kavalakurabiyesi Sibel_72 neye göre uygun değilmiş saçmalamış dini isim olmak koymak zorunda değiliz ki 🥰
Sibel_72 kavalakurabiyesi o din demek istediği yani yekta ( tek olan ,son soy demek ya ) ilerde çocuğun çocuğu olmaz son soy o die demişti isimler kaderi de yansıtır der hep o yüzden tercih meselesi kulağa hoş gelen bir isim ama
peroksizom kavalakurabiyesi yekta isimli öğrencim vardı çok akıllıydı ve usluydu Erkek olsaydı evladım bi düşünüyordum bu ismi