hilu Elele madre almak istiyordum ama eşim kirilma gıcırtı yorumları okumuş almayalım başka bak diyor.Sağlam park yatak önerisi verebilir misiniz kraft, prego ya da mamma nasıl?
hilu mutlusene ya evet burada da memnunum kalan çok var ama işte eşim aldırmaz daha onu anlatamam şu an ona o yüzden elendi maalesef😬
hilu mutlusene joie kubbie sleep de var anne yanı olan . Joie nin park yatakları da sağlam gibi geliyor cok kararsiz kaldım kraft mı baksam ne baksam diye
Busranur_mnts hilu kız 2 kötü yorum okuyup vazgeçecekse burdaki iyi yorumları okut fikri değişir belki ben aldım kurdum geri kaldırdım doğum zamanını bekliyorum sağlam güzel genişti kuzenim de aldı kullanıyo 2 aydır memnun
Sevgiiss Busranur_mnts benim odam küçük , küçük olanı tercih edeyim o zaman . Bende normalde ahşap beşik var ama hiç memnun kalmadım çocuk dönmeye başladıktan sonra tak tak kafasını bacağını vuruyordur park yatak daha rahat olur diye düşünüyorum
haticeismail cansu2306 araştırıp aldım baya hem büyük olduğu için tercih ettim hemde ses falan da yapmıyor sağlam yani
hilu kbraast elifcinarr 28e Yeni yorumlar gelmiş ama ben doğurdum arkadaslar shsjsjks kraft aldım memnunum su anlık ihtiyacimi karşılıyor 🙂
DenizAda_ ilk bebeğim de joie kullandım çok memnundum e bebek markası şimdi 2. ye hamileyşm taş gibi duruyor yeni almam onu kullanırım