ilkgozagrimhavinim Kızlar comotomo mu, Philips avent mi. Çok kararsız kaldım. Biraz araştırdım bu comotomo çok övülmüş. Philips kalitesi zaten tartışılmaz ama meme ucuna en yakın comotomo deniyor. Deneyen oldu mu? Helpppp
SMin ilkgozagrimhavinim zorda kalmazsanız kullanmayın bence. memeyi tam tutamadığı için Philips ile verdik biz meme reddi yapmıştı bir ay baya uğraşmıştım tekrar memeyi tutturmak için
Betbet34 ilkgozagrimhavinim canım comotomoyu çok öneriyorlar meme reddi olan bebekler için bile çok işe yarıyormuş çok güzel yorumları var. Evet fiyat farkı baya var ama ben tek bir biberon alacağım tercihim comotomo olacak. Uçları büyüdükçe değiştiririm.
Mls5 Üçüz bebeklerim için phlips aventle başladık direk tuttular ama başlıkların akışı çok yavaş dikkat ederek alın mutlaka
ilkgozagrimhavinim Comotomo kullanan yok mu arkadaşlar? Philips avent ile arasında 500 600 tl gibi bi fark var.
aogoya ilkgozagrimhavinim ben ikisinide kullandım veeee kesinlikle comotomo öyle birşey yapmışlarki hayran kaldım kızım 1 yalında hala kullanıyoruz doğumdan beri şimdi 2. Hamileyim onada comotomo alıcam
Betbet34 aogoya dediğiniz gibi meme reddi yapmıyor aksine meme reddi olan bebeklerde dahi tedavi amaçlı kullanılıyormuş memeyi tutuyormuş bu sayede bebişler
ilkgozagrimhavinim Betbet34 evet canım, bende bu markayı ilk defa duydum merak ettim önerildiği için kullanan var mı diye. Değişik bi biberon çünkü yumuşak falan bikaç video izledimde.
aogoya ilkgozagrimhavinim sonuna kadar parasını hakediyor inan öyle benzetmişler ki anne göğüsüne Wow dersin birde biberon kısmıda silikon yumuşak plastik değil elleriyle oraya bastırıyorlar memeye bastırdıkları gibi ben bitane küçük almıştım sonra büyüğüne geçme sürecine geldiğimizde büyüğü yoktu hiç biri yoktu daha doğrusu o yüzden her ikisini ve ekstra emziklerle almanızı tavsiye ederim