Anonym666 anonimssss cok sevindim adina canim benim, cok sagol Allah razi olsun, amin. Dua et olurmu hamilelerin duasi kabul olurmus..
anonimssss Anonym666 senden de Allah razı olsunn inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin ama henüz benimde belli değil sağlık ocağında sonuç çıkmadı 🤦🏻♀️
yaseminis anonimssss hadi güzel haberlerini bekliyorum canım sağlık ocağında ne zaman tahlil yapsam e nabıza geç düşüyor benim
Anonym666 anonimssss ay ciktiginda mutlaka haber et merak etim simdi hadi güzel haberler al insallah 🤲
Anonym666 anonimssss insan zaten sabirsiz oluyor bide bekletiyorlar.. neyse gec olsun güc olmasin bacim
anonimssss yaseminis sabah gebelik testi yaptım tekrar koyu akşam baya silik çıktı sizde de olmuş muydu ?
yaseminis anonimssss iki hamileliğimdede bir kere test yapıp kan verdim hastaneye gittim o yüzden bilmiyorum canım
anonimssss Siyahbeyaz_ laboquıck markası pek emin değilim ya sabahki testim çok koyu iken akşamki testim çok silik çıktı sabahki gerçek sonuç diyorlar ama bilmiyorum ya inşallah öyleyimdir o kadar çok istiyorum ki
Siyahbeyaz_ anonimssss inşallah güzel sonuçlar alırsınız ama o marka yaniltmiyo hep okudum burda. Silik çıkması idrar beklediği için sabah ki net çıkmıştır. Kan verirsen mutlaka yaz kuzum🤗