dedimolabilirrr Zeynepefem 4 gün boyunca oturup kalkarken uzanırken, dönerken ağrım oldu sadece ayakta yürürken çok rahattım o da 4. Günün sonunda geçti zaten 🌺 evet Elhamdülillah hemen geldi benim sütüm hemen emzirdim yavrumu 🥰
Huzurunsesi3 crknordk devlettemi özel demi oldunuz bende genel istedim yapmadılar bende büyük travma oldu panik atak uyuşmadan kedi
crknordk Huzurunsesi3 özelde oldum. Sırtımdan daha önce bi ameliyat geçirdiğim için o bölgeye spinal istemedim asla. Zaten uyanık olmak asla bana göre değildi doktorumda sıkıntı çıkarmadı sağolsun.
betul_tkdmr01 Bende korkuyordum korkumu yendim inşallah kolay geçer 35 haftaligim en azından ayağa hemen kalkarım sezeryan 10 gün sonra kalkıyorsun
kartanesi___ betul_tkdmr01 öncesinde o kadar sancı çekeceğime vajinamı kesip dikeceklerine sıfır sancı ile elimi kolumu sallaya sallaya gider doğururum😄
yarensl kartanesi___ mecburi sezeryan oldum bugün elbette zorluğu var ama herşey mis kokulu yavruma değer
Eres26 kartanesi___ İnsallah çok kolay geçer sağlıkla kavuşursunuz ve sonrasında da hemen toparlanırsınız
Gmzle kartanesi___ ilk gebeligimi Normal doğum yaptım suni sancıyla 24 saat o sancı dan ağladım yalvardım sezeryan için 🤣 şimdi tekrar hamileyim korkuyorum nornal doğurmaktan 🤣
Zeynepefem kartanesi___ orası kesin de ne anlamda sòylüyorlar yani bunu onu çözemedim 😂🤦🏻♀️ gercek doğum degil yarım doğum gibi mi dusunuyorlar acaba ruh hastaları