hilu kartanesi___ ya bu kesilme muhabbetini anlamıyorum iki tarafı da kesiyorlar normal kim yapsa şimdi yirtigi kesisi oluyor olmayan da var tabii ki ama olan da çok bana da diyorlar yok göbeğinde iz kalacak yok şu bu eşimin tarafından biri normal yaptı 15 dikişi var onun izi kalmayacak mı yani üstelik özel bölge. Karnın deforme olacağı yönünde bize baskı yapıyorlar ama özel bölgenin başına gelebileceklerden kimse konuşmuyor . Sezaryen icin birsuru sey siraliyorlar sanki normal doğum hep her zaman pozitif
betul_tkdmr01 Bende kendime guvenemiyordum doktor bana normal dedi şaşırdım ben sezeryan istiyorum dedim sen normal yaparsın dedi sana güveniyorum dedi ve duusnuyorum ki yüce Rabbim bize yardım eder ki kadınları da ona göre yaratmış
kartanesi___ betul_tkdmr01 vajinanam inanılmaz sancılarla kesilip yırtılacağına sıfır sancı ile karnıma dikiş atılmasını tercih ederim ben
Havin49_ neyseney ikiz gebelik sezeryan oldum normal doğumum kötü geçti ve idrar kaçkrma peoblemim çıktı vajinal açıklık kaldı biraz topladıktan sonra bebeklerim büyüsün vajinal estetik olucam yoksa alt kaçırma olayım devam edicek
ikincibahar_08 kartanesi___ ilk doğumum normal doğum hemde pozitif bir normal doğum doktorum dese sezeryan olman lazım bir dakika bile düşünmez olurum ikisinin de sonucu aynı yere çıkmıyor mu millet delirmiş yeni doğum yapan arkadaşımın kaynanası sende kendine doğurdum mu diyorsun kesip aldılar o doğum sayılmaz dedi herkes şok kız ağladı sinirinden insanı yetersiz hissettiriyorlar cahillikten başka bir şey değil sizene ya isteyen istediği şekilde doğursun
kartanesi___ ikincibahar_08 sende kendine doğurdum mu diyorsun Ya bunu bir insan nasıl söyleyebilir ya insan mı şimdi bu
Busraaaakkk kartanesi___ Valla haklısın canım insanların ağzı torba değil önemseyip duymayacaksın ben artık bu yolu deniyorum
serenay35 kartanesi___ düşünemiyorum işte 😅😅 aman boşver milletin ağzı torba değil ki büzelim herkes herşeyi söylüyor
flz3576 kartanesi___ sıkılmazsada zorlarına gidiyordur sen bebeğine odaklan kocam dışında herkes Dışkapı’nın dış mandalı 😇
eylusko kartanesi___ bide.ne zaman doğuracağım diye beklemek aman allahim kabus bence . Dogurabilen vajinal doğurabilir tabiki De. Kimse kimsenin vajinasina karışamaz 😅😅
Meltemanneolsun kartanesi___ AA yarım insan da neymiş kız. Burada çoğu kişi ben de dahil sezeryan doğum yaptık yarım miyiz ay. Nee alakaaaya maydonoz ay. Herkes her şeye yorum yapıyor biri bidi bidi. Senin bedenin senin kararın hiç de yarım değiliz çok şükür
serenay35 kartanesi___ Çok isterim ama o da pek mümkün olmuyor bundan sonra elimizle değil de laflarımız ile çarpabiliriz 🤣