Kızlar merhaba. 27 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri düzenli gittiğim bir doktor var ve Kayseri Memorial de yaptıyor doğrumu. Doktorun dijitalde bir sistemi yok hasta kaydı yapmıyorlar. Her seferinde size en baştan son adet tarihinizi vs sorup hesaplıyor falan. Çok önerilen bir doktor olduğu için ona gitmiştim ve devam ettim. Bugün KBB’den yazılan bir ilaç için aradığımda hemşire çıktı ve kullanabilirsin dedi. Dedim doktordan duymak istiyorum bunu çünkü üçüncü antibiyotiğim olacak. Doktorda aynısını söyleyecek diyor. Atlatabiliyorsanız kullanmayın vs diyor. Doktorla görüşmek istiyorum dedim. Görüşmek istiyorsanız muayeneye gelip görüşebilirsiniz diyor. Çok sinirlerim bozuldu. Ciddi anlamda doktor değiştirmeyi düşünüyorum. İlgili olan sistemi olan bir doktor daha var. Daha önce bir kere muayene olmuştum. Acıbadem de doğum yaptırıyor doğum fiyatı biraz yüksek diye ona devam etmemiştim. Ama şimdi o kadar kararsız kaldım ki ne yapacağımı şaşırdım. Acıbadem dışında Aksaray İnovada da yaptırıyor ama o hastaneyi de hiç bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız. Takipli olduğum doktor Kayseri Memorial da doğum yaptırıyor 55 bin. Şimdi değiştirip gitmeyi düşündüğüm doktor Kayseri Acıbadem 80 bin, Aksaray inova 55 bin dedi.