sinemysbaby Kızlar fetal dna yaptıracak ama hangi firma güvenli ve ilgili fiyatlar nedir çok anlayamadım. Yaptıran memnun kalan ve sonuçları doğru çıkan firma paylaşır mısınız. Br kaç yerle konuştum güven vermedi
Lexias sinemysbaby gentana yaptırdım İzmir’de yerleri. Aradım hemen evime geldiler İstanbul Avrupa yakasında evim. Kanımı aldılar gönderdiler bir hafta içinde geldi sonucum memnun kalmıştım
burcuo sinemysbaby Ben panorama test yaptırdım, Natera firmasına. Doktor tavsiyesi ile yaptırdım buraya, kan Amerika’ya gidiyor, orada inceleniyor. Memnun kaldım.
sinemysbaby burcuo iletişim numarasına nasıl ulaşabilirim. İnternetten baktım oanaroma fçsiye numara yok firma kapanmış gibi
burcuo sinemysbaby Umarım 😊 rica ederim. Ödeme konusunda da kolaylık sağlandı ayrıca, ister dolar ister tl cinsi ödeme yapılabiliyordu. Ben kan alındıktan 4-5 gün sonra ödeme yapabildim, bildirdim tabii, sorun etmediler
burcuo milable Merhaba, seçtiğiniz pakete göre değişiyor. Ben Panorama Plus paketi seçtim doktorun yönlendirmesiyle, orta paket. 520 dolardı. Bir üst ve alt paketle arasında 50 dolar fark vardı.
sinemysbaby burcuo panaromaya ulaşamıyorum ki kapanmış mı anlamadım böyle bir firma yok nette baktım yine yok
burcuo sinemysbaby Panorama testin adı, firma adı değil. Yılbaşında Natera firmasına yaptırdım ben. Yazdığım numaraya ulaşamıyor musunuz?
sinemysbaby burcuo yaaa ben firma adı sanıyorum 😅 entegre diye bir yer buldum ama İstanbul içi laboratuvar ları Yurt dışı olanlara iyi diyorlar
burcuo sinemysbaby Benim yukarıda yorumlarda yazdığım Natera firmasına ait numara. Sordunuz diye yazdım. Başka şeyleri tabii araştırabilirsiniz, dediğiniz firmayı duymadım, güvenilir mi bilmiyorum. Bana doktorumun ilettiği numara oydu. Hızlı şekilde hallettim.