brfn2110 kızlar yakın zamanda yaptırıp memnun kaldığınız doktorlar var ise iletir misiniz? bir de fiyatta verirseniz süper olur medipol pendik takipliyim normalde orda detaylı yaptıran var mı
zzeyneperz yesildenizz6 benim bebeğimde ense kalınlığı görüldü ve hasta doğabilir denildi amniyosentez istediler ama yaptırmak istemedim. Detaylı ultrason için Oya hocanın ismini çok duyuyorum. Sizin tecrübeniz nasıldı benim içimi rahatlatır mı sizce? Kabus gibi bir süreç geçiriyorum 😔
Aleyn Çakmak erdem hastanesinde yaptırdım ve doktor çok iyiydi 6.500 tl fiyatı CD ve resim veriyor çok da güzel ilgilenip bilgi veriyor ben memnun kaldım baya
canturko Aleyn merhaba bende yaptırıcam cumartesi doktorunuzun adı neydi acaba kaç dk sürdü tahmini bakması vs tıp merkezinde mi yan binada yaptırdınız
Sselenay altunizade oya demirciye gittim çok detaylı bakıyor çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
zzeyneperz Sselenay benim bebeğimde ense kalınlığı görüldü ve hasta doğabilir denildi amniyosentez istediler ama yaptırmak istemedim. Detaylı ultrason için Oya hocanın ismini çok duyuyorum. Sizin tecrübeniz nasıldı benim içimi rahatlatır mı sizce? Kabus gibi bir süreç geçiriyorum 😔