gizemli00 Kızlar aklıma hiç birsekilde yemek fikri gelmiyor daha dün yoğurtlu makarna yedim siz neler yapacaksınız akşama banada fikir olsun sulu yemek yapmak istiyorum ama kuru fasulye yapicam sanırım 😁😁kurtarıcı bir menü etli yoksa benim bebik oynamıyor 😆
kanmamakl gizemli00 ne zaman kuru fasulye yapsam hep yakıyorum hahahah eşimde diyor sen hiç yapma dışarda hazır yiyelim kurufasulyeyi 😄
Fizikcifizik gizemli00 ben dün farkli bir tarif denedim cok beğendim. Ispanakli kofte, firinda yaptim, icine keci tulumu ekledim pişince yoğurtla yedim gebelik için cok iyi oldu tavsiye ederim. Farklı tarifleri severim ben.
gizemli00 Fizikcifizik ıspanaklı köfte mi ilk defa duydum adı bu dimi ben ıspanak alırsam hem çorbasını yaparım hemde dnerim insaAllah afihet olsun
gizemli00 LadyX oo afiyet olsun ben sevmiyorum ya yaglamayi sevenlere saygı duyuyorum Allah’tan canım çekmedi 😁😁
Nur_58 gizemli00 dün akşam ki bizim menü kuru fasülye pilav tarhana çorbası ve turşuydu Bu akşam içinde tantuni düşünüyorum bakalım vazgeçmezsem 😅