leylaleyla15 Kızlar başlıkta yazdığım gibi hamileyken göbeğimde uzun kahverengi çizgi genital bölge koltuk altı kararmalarim oldu bunun için müdahale gereklimi herhangi bişey kullanmama gerekiyormu yoksa kendiliğinden geçer mi bilen kişiler yazabilirmi acaba
yasemincel65 leylaleyla15 ben de aşırı merak ettim ama bir şey yapmayın diyorlar kendisi geçiyormuş 😬😅
eminaas leylaleyla15 ayy bende bu dertten muzdaripim geçen gün bende post atmıştım geçer diyorlar ama beklemedeyim
leylaleyla15 yasemincel65 of kendi kendinin geçmesini beklersem psikoljim bozulur karnımdan göremiyordum şuan her WC de psikolojim bozuluyor 🤕😂
Busranur_mnts leylaleyla15 bdnim de karnımda göğsüme kadar koyu çizgi var kuzenimde Dr vardı 2 aylık oldu bebeği göbeğine kadar geçmiş çizgi az kalmış zamanla azalır diyorlar bakalım geçer inşallah
Busranur_mnts leylaleyla15 hormonel şeyler ya geçer illaki zamanla ben doğum sonrası da bakım için çatlak selülit bakım yağı aldım
eminaas leylaleyla15 kozmetikle çok ilgileniyorum o tarz biseyle çıkacağına inanmıyorum ki işe yarasa bile çok uzun sürede olacaktır
clmgkmn Ben dogum yaptim koltuk alti gobek bende de var leke biri kojik asit dedi siparis ettim faydasini gorursem yazarim