_efinah08 Keziban çok merak ettim haber ver olur mu , bende 16 haftayı doldurdum kıpır kıpır ama bacak arasına gelince bacaklarını kapatıyor doktor bile hayretler içinde 🤩
hayirlisi06 Keziban inşallaj sağlıkla oğlun olur benim 4 kızım oldu O duyguyu yaşamadım inş sizler yssasrsjnz
Keziban hayirlisi06 bizim için gizlenen hayrı bilemeyiz Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin bizlere inşallah. tabi hepimiz isteriz bir diğer meyve olan erkek evlat tadına da bakalım insanız sonuçta. Hiç ummadiginiz bir anda inşallah Rabbim bu duyguyu yaşamayı size nasip eylesin diyelim mi☺️
eabilin6 Keziban ayyy heyecanlı ya 15. Haftadayım benimki bile tam belli değil 🥹 inşallah öğrenirsiniz
140524ba Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benimde bir kızım var 21 aylık 16 haftalık hamileyim bizde bekliyoruz bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲
sehertanyeri Keziban bana bi kız bi erkek diyorlar 21. Haftandayım perşembe detaylım var onu bekliyoruz 😂
Rmeysa_01 Es07 seninkiyle benim kız hep aynı yorumlarına hep denk geliyorum yazdıklarının aynısı bizde de var. Ruh ikizi mi bunlar ne 😅😅 bebeğin kız mı erkek mi bide sanırsam aynı ayda doğacaklar
Es07 Rmeysa_01 Erkek cnm Artık tembel bi çocuk Çok hareket yok Alanı daraldığı için diyor doktor Endişeyle bel ağrısıyla geçiyor Senin de öyle mi?
elrahe08 Keziban hayırlısı olsun inşallah insan iki meyveden istiyor tabi ama Rabbim bizim için hayırlı olanı daha iyi biliyor bende 2.kızımı bekliyorum 💐
reyyannihle Keziban kızınızın 8-9-10. Haftalardaki ultrason resmi varsa atabilir misiniz rica etsem 🌺☺️