Elfidanur Kızlar market alışverişi yapacağım süt yapması için neler almalıyım kompostoluk içecekler ev yapımı olmasını ıstıyorum bu yüzden bunları yazarmısınız alayım veya ne bulundurmalıyım onerılerınızı beklıyorum ♥️💐
Busranur_mnts Elfidanur ben kompostoluk almadım da komposto da yapılır kuru incir gün kurusu kayısı aldım Hurma Ceviz fındık aldım hastanede de yemek için Komposto için de kuru erik kuru dut İncir Kayısı vs yapılabilir
mommyyy2 Elfidanur Kuru incir Kuru üzüm Kuru erik Kuru kayısı Hurma Kaju Ceviz Fındık Badem Bunların kavrulmamış olanlarından almıştım İlk bebeğim de aşırı işe yaramıştı süt için umarım bol bol sütünüz olur 🫶🏻
myangelson Elfidanur kuru incir kuru dut (özellikle kuru dut çok iyi onu sade de yiyebilirsin. ) kuru kayısı kuru üzüm falan bunları kaynatıp içersin. Kuruyemiş de fındık badem ceviz hurma ama çiğ halleri çok daha iyi o şekilde tuket
Elfidanur Busranur_mnts ekledim listeme bunları da teşekkür ederim bende sana küçük bişey soyleyeyım .Ayran çorbası iç mutlaka doğumdan sonra ilk yemeğin o olsun ❤️süt ve sındırım açısından aklında bulunsun sağlıkla alalım ınsallah 🐣♥️💐
Busranur_mnts Elfidanur soğuk olandan mı yayla çorbası pirinçli olandan mı Doğumdan sonra da sıvı ağırlıklı beslenmeye çalılıcam inşallah
Elfidanur Busranur_mnts pirinç ve yarmadan yaparlar bızım burda farketmez sıcak soğuk ılık olması yeterli şifa olsun inşallah🐣❤️
Elfidanur myangelson tamamdır yemeye başlarım doğumdan bır hafta öncede ınsallah faydasını bende görürüm 💐❤️
myangelson Elfidanur inşallah 🤲🏻 bol su içmeyi ihmal etme uyumak ve dinlenmek de çok önemli ama yeni bebek olunca uyumak dinlenmek zor 😅
Elfidanur myangelson bana da öyle gelıyor valla elımızden ne gelırse artık Allah ne verdıyse ıcecegız 😂😂