tuba_grz Bugün kontrolüm vardı 5+5 haftalık sanıyordum uygulama göre ama bi baktım ki doktor 4+6 haftalık dedi daha çok küçük ve bugün bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışını duyamadım sizce normal mıı😔
ecemk94 tuba_grz uygulamada son adet tarihinizin ilk gününe göre girmeniz lazım. Doktor ultrasonla bakarken 1 hafta ya da bikaç gün önde ya da geriden gelebilir
Aleynaaaag tuba_grz geç döllenme olmuş olabilir ve bu şekilde doktorunuz sizlerin son adet tarihini değiştirmesi gerekiyor korkulacak bir şey yok inanın daha çok küçük çünkü
asil15 tuba_grz kız Allah iyiliğini versin adet gününe göre hesaplıyor uygulama nerden bilecek hangi gün hamile kaldığını şuan normal gozukmemesi kall atışı için 8 haftada gitmelisin
Gokturkmom_ tuba_grz Uygulamamız bebeği son adet tarihinize göre göstermektedir annemiz.Bebeğinizin ilk haftalarda önde geride olması olağan bi durumdur ,doktorunuz aksini demedikçe siz sat tarihine göre takip etmelisiniz🙏🏻💜
Aleynaaaag tuba_grz ben 6+2 de gittiğimde kese vardı bebek yoktu 7+3 de gittiğimde ise hem bebiş vardı hem de kalp atışını duymuştum 🫶🏻
asil15 tuba_grz önemli olan sağlıklı olması bende uygulama göre 1 2 hafta öndeyim bunlar önemli değil
tuba_grz Aleynaaaag yaaa baya geçmiş benimde o zamanlar olur ızamna yaa erken daha galiba stres yapmama gerek yok heralde işte anne yüreği malesef stres yapıyoruz korkuyoruz 🥹
Busranur_mnts tuba_grz ortalama tarihler bunlar canım ileriki haftalarda killsu vs Dr uymadığı oluyor benim bebik minyon mesela burda yazandan zayıf 🤭 Yumurtlama yerleşme zamanınıza göre bebek gelişimi değişir önemli olan bebeğin gelişiminin devamı olması kalp atışını da görürsün inşalah 1 hafta 10 güne
dgngr tuba_grz 1 haftaya kadar yanılma payı oluyor. Bi gittiğinde arkadan geliyoken diğer gittiğinde önden gittiğini görebilirsin. Adetinden sonra da kalmış olabilir.
myangelson tuba_grz geç döllenme olabilir ileride haftasını yakalar muhtemelen. Yakalamazsa doktor yeni tarih verir zaten
tuba_grz Peki gebelikte idrar yolu enfeksiyon olan var mı kızlar benim doktorum hiç önemsemedi bişey yapamayız su iç dediler nasıl yapamayız yaa çok fazla yanma ve kaşıntım var korkuyorum yaa
Busranur_mnts tuba_grz nasıl önemsemez ya ilerlerse daha sıkıtnı benim değerim yok yükselmemişti başlangıcı ver gibi dedi ona rağmen tek kullanımlık toz ilaç verdi sağlıkocağı bile yazar doktora söyle yazar Tabi bol su da içmek lazım