kubos_ Masal2021 sancılarını takip et süre tut nişandan sonra doğum hemen olmuyor zaten önemli olan sancıların süreleri
Masal2021 kubos_ sancılarının düzene girmesini bekliyorum 3. Doğum olacak inş günlere yayılmaz dünden beri sancı çekiyorum çünkü
Masal2021 Fatma_furkan1996 doğurdum canim dün durumsal esraezerr Mehlika_ kubos_ HurremSultan dün çok şükür doğurdum 48 saat evde sancı çekip hastaneye gitmiştim yakında detayli anlatırım 😍
Fatma_furkan1996 Masal2021 eli kulağın da demek ki hadi bakalım hayırlısı normal doğum mu düşünüyorsun canım
Masal2021 Fatma_furkan1996 ins canim evet diğerleri normaldi bu da bı sıkıntı olmazsa ins normal istyrm
esraezerr Masal2021 inşallah su gibi bir doğumun olur Allah hayırlısıyla kavuştursun pozitif postunu görmek istiyoruz 🥹❤️
Mehlika_ Masal2021 ay hastaneye falan gidersen haber et he çatlarım ben 😂 bende evdeyim şu anlık muhtemelen biraz uzun sürecek ilk doğum olduğu için kendime hoşaf yapıyorum 😂
Fatma_furkan1996 Masal2021 inşallah canım sağlıkla kucağına al bende normal istiyorum erken doğum riskim vardı doktorum durdurdu şuan ilaçlarla bakalım hayırlısı
Masal2021 esraezerr ins ins bende çok istyrm bakalım hayırlısıyla sağlıkla dogsaydi dua edin bana 🥰🤲🏻