anonim51 Masal2021 bence biraz bekle canım hemen doktora gitme bende tecrübeli biri değilim ilk gebeliğim ama çoğunluğu sancıyı evde çekmek gerekiyor diyorlar inşallah sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu
Masal2021 anonim51 ins canim ins evet şimdi yürüyüşe çıktım sancı düzene girince gidecem 3. Doğum olacak inş
anonim51 Masal2021 yok canım afedersin böyle peynirimsi beyaz bı şeydi 35_36 haftalıkken kullanmıştım şuan 37+4 haftalığım
eslem2121 Masal2021 aşkom bende kullanıyordum bunu enfeksiyon için ama bende böyle bişey olmadı nişan olabilir
Masal2021 eslem2121 nişan miş kuzum yürüyüşe çıktım eve geldgnde tekrar gelmişti ve bu sefer kahverengiydi sancıların 5 dakikaya inmesini bekliyorum dua et 😘
kaplanseren Masal2021 Allah yardımcınız olsun kolay geçsin aklımdaydınız sabahtan beri dayanamadım girip baktım postunuza 🥲
Mehlika_ Masal2021 ayyy 2 saat evvel bende de hafif pembemsi bi akıntı geldi acaba nişan mıydı bilmiyorum nişansa süreç aynı ilerliyor benim ilk doğum anlayamıyorum sancı var mı yok
Masal2021 kaplanseren yaaa tşk ederim amin inşallah amin Rabb’im kimseyi zorda bırakmasın hepimiz bir avazda kurtuluruz ins 😍
Masal2021 Mehlika_ kaç haftalıksin sen ileri haftaysa nişandir benim sancılarım belime giriyo dünde kasıklarımda ciddi bir ağrı vardı ama bugün sadece bel ağrım var
Mehlika_ Masal2021 40 oldum bugün ya hiç hazır değilim ama benimli netteki gibi katı yoğun değildi böyle parlak ve pembe renkli ve azdı bir peçeteye silince geldi
Mehlika_ Masal2021 aynı şekilde belimde ve kasıklarımda bir ağrı var ama anlayamıyorum böyle sancı gibi girip çıkmıyor
Masal2021 Mehlika_ bende yarın kırk haftalık olacam herkesin nişanı farklı gelebiliyor canim seninkide nişan kaç dakikada bir sancı tutuyo seni
Mehlika_ Masal2021 işte onu anlayamıyorum belimden kasıklarıma doğru giden yaygın bir ağrı var. Hafif hafif vuruyor
Mehlika_ Masal2021 aynı durumdayım ya kaç gündür doğsun dşye uğraştım 2 gündür hazır hissetmiyorum ama
Mehlika_ Masal2021 normal zamanda adet olmadan önce bacaklarıma belime bir ağrı girerdi şu an tam olarak aynısını yaşıyorum bacaklarım da ağrıyor
Masal2021 Mehlika_ sancı canim ama düzene girmesini bekle bende aylardır çilemi çektim ne zaman gelecek diye şuan hazır değilim gibi 😂 benimkiler hala duzensz sancı adet sancısı gibi olunca da sancı oluyo
Masal2021 Mehlika_ bide senin ilk gebelikse 3 günüde bulabilir doğum benim ilk gebeligimde nişandan bı kaç gün sonra doğum olmuştu