İdrarda protein ve yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yatış yapıldı ve iki gün boyunca tansiyon takibi yapıldı genelde 14/9 ve üstü çıkıyordu ilaçla düşürüyorlardı ilaçla kontrol altına alındığı görülünce ilaç yazılıp taburcu oldum 2 gün sonra bebek hareketlerini az hissettigim için tekrar acile gittim tansiyonum yüksek çıktı gittigimiz hastane erken dogan bebeklere bakamayacaklarını söyledigi için başka hastaneye sevk edildim. Oradaki nöbetçi doktorda sabaha kadar tansiyon takibi yapıp tansiyonumun normal olduğunu söyledi 2 gün ilaç içme dedi ilaç içmediğim için mi bilmiyorum o gece tansiyonum 16 yı gördü bi saat içinde 4 tane ilaç verildi düşmeyince de o hastanedeki o gece nöbetçi başka bi doktor ya acil sezeryan yada her olasılığı kabul edeceksin dediler (bebeğimin engelli kalma ihtimali bile varmış 🥲) bende tabiki sezeryan kabul ettim apar topar hazırlık yapılıp sezeryana alındım belimden uyuşturdular 01:36 da 1900 gr 47 cm minik bebegim dünyaya geldi🥹 şimdi dünyadaki 14. Günü ve biz ilk defa dün ten tene temas yaptık solunumu gayet iyi doğduğunda cihazı kabul etmeyip kendi nefes almış şuan 2100 gr sadece 45 50 ml içmesi gereken sütü 25 30 ml içiyor diye tutuyorlar küvezde inşallah bu hafta çıkması için bi umut var diye konuştu doktorumuz 🌸🫶🏻