elif_4510 Kızlar 9+5 haftalık hamileyim ilişki sonrası açık renkte lekelenme oldu başına gelen var mı yada ne olduğunu bilen
nina26 elif_4510 o haftalarda hemen hemen her kesde oluyor. bende de iliski sonrasi oluyodu yapmadik bir daha
minikmucizem26 Ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yasak demisti benim doktor.. 3 aydır ilişki yaşamıyoruz riske atmaya hic gerek yok bence
Busranur_mnts minikmucizem26 ilk 3 ayı anladım da son 3 Ay asıl ilişkiyi önerirler doğuma da yardımcı olur vajinayı esnetir sperm rahim ağzını yumuşatır diye Tabi bu dediklerim herhangi bi risk vs yoksa
Busranur_mnts elif_4510 ben gebeliğimi öğrenmeden önce ilişki sırasında kanama olmuştu 3 4 gün sonra gebeliğimi öğrendim bu dönemlerde rahim ağzı daha hassas oluyor kan akışı fazla oluyor doktora da kontrole de gidebilirsin içi rahat etsin diye 2 3 hafta da ilişkiye ara verebilirsin
papatyam3253 Yerleşme kanaması veya düşük kanaması olabilir en kısa sürede doktora gözükün ihmal etmeyin. Bnde düşük riski vardı doktor ilişkiyi yasakladı çünki ilişki riskiniz varda düşüğü tetikliyormuş
Busranur_mnts minikmucizem26 Hıı doğrudur canım en son dedim zaten risk yoksa siye ilişki doğumu tetikliyor haliyle o yüzden yasaklanmıştır sizde ama herkese uygulanan bişey değil tabikş
minikmucizem26 Busranur_mnts dogrudur cnm :) inşallah bu gebeligimi sonuna kadar surdururum 38 haftayı görsem yeter :)