maco61 elizanisra kızımda kaş ortası mavi dediler arkası erkek doğru şuan 26 haftalık oğlum olcak Allah izin verirsin. İdrarım hep köpüklüydü bu hamilelikte😁 Tuz testi tuttu maya takvimi kan yenileme tuttu bunlar çin kızımda kız dedi ama bunda kız demişti erkek çıktı
Mapiamapia elizanisra cin takvimi makas kolye tuz vs hepsi erkeği gösteriyordu ancak kiz bebeğe hamileyim 38 hsftalik tutmadı yani 😀
elizanisra Bide ense yapısını duymuştum ne kadr doğru bilmiyorum Birde kaş arası mavi damar oluyormış çok saçma ama bilmiyorum 😅🤣🙈
melikkobaby elizanisra Çin takvimi , yüzük testi, tuz dökme , göbek çizgisi hepsi kız gösteriyordu. Sadece tatlı yeme istediğimle hakkı olayı doğrulandı 👶🏻 Geri kalan tüm hurafeler boş çıktı.
Wolf13 İlk oğlumun kaş ortasında mavi damar var belirgin peşi erkek dediler bende tutttu. Bir çok hurafe ense saçın dan, göbekten, damar dan, 🤣
adl_12 elizanisra iki kızımda da çok gariptir ki bütün hurafeler tuttu Çin maya kan yenileme tuz testi o bu herşey :) bunda da tüm herşey erkek diyor doktorum da göremedim ama yapı olarak küçük bi bebek kız olabilir dedi henüz net değil cuma günü netleşecek
Mrh16 elizanisra gelinken kucağına kız verirlerse ilk çocuk kız erek verirlerse erkek olur derler (hurafe )bende kız veriler tuttu ama😃ikk çocuğun kız olup burnunda mavi damar olursa 2.erkek olur derler kızımda mavi damar var ama…😃bundada kafama tuz döktüler burnuma dokunmudum daha cinsiyet belli değil bakalım damar ve tuz tutucakmi 😃bide göbekte yüzük sallamak ve daha niceleri var🤣
Zeyneplemutluluk Mrh16 benim de kucağıma erkek bebek vermişlerdi ama kızım oldu. Kızımın burnunda mavi damar var arkası erkek dediler ama şuan cinsiyeti belli değil 14 haftalık
asya8melek Mrh16 benimde kızımın burnunda mavi baya belirgin damar herkes arkası erkek dedi ama doktor kız dedi😅
_kbra__kbra_ elizanisra çin takvimi yüzük bıçak makas hepsi kız diyor ama doktorumun tahmini erkek bakalm 1 haftaga netleşir inşAllah