yagizinannesii gunespera 2021 yılında doğum yaptım. Bu yılda mart ayında yapacağım nasip olursa. 2025 Temmuz ayında doğum paketi aldım 105bin. Yeni yılda fiyatlar konusunda bilgim yok.
gunespera sirius8 evet 100 civarı dedi hastane anlaşmalı doktorum da 75 bin dedi sezeryan çok kararsızım ne yapacağım hakkında fiyatlar gerçekten yüksek
sirius8 gunespera hastane anlaşmalı doktorunuz pembe mavi için mi verdi bu fiyatı ismi neydi doktorunuzun
sirius8 gunespera valla bende kararsızım . Şehir hastanesine takipliyim. Hastane güzel bi devlet hastanesi. Bazen orda mı yapsam diye bile düşünüyorum
gunespera Evet Bandırma da ki doktorum Bursa pembe mavi hastanesiyle anlaşması var Emre Merter Mart çok iyi çok memnunum ama fiyatlar bi tık yüksek tabi
gunespera sirius8 evet tek hastane çünkü toplamda 200binden fazla nüfus var ve tek hastane olduğu için çok yoğun dün randevu aldım mesela 15 gün sonraya verdi ayrıntılıya girmem gerekiyor ayrıntılı yok perinatolajiye gitmem gerekiyor o yok
sirius8 gunespera burda şehir hastanesinde bakılıyor imkan bulup gelebiliyorsan , perinatolojiye alan açtırman lazım