bezelyemm ojeozge cumartesi 13+3 oluyorum cinsiyet söyleyecek doktorumuz gecen hafta tahminde bulunmak istedi kesin değilse söylemeyin dedik cumartesi gelin dedi bakalım 😍 oğlumu 12+1 de kesin olarak söylemişti .bu nazlı biri hep popo dönük 😂
ozcelik_ seymaaca bende şehir hastanesine gidiyorum bi 19 haftalıkken sordum ordada poposu dönüktü çok da merak etmiyorum artık sağlıkla kucağımıza alalım da orası da süpriz olsun🤲
Busra46____ hicrankvck bende 18de öğrendim 15de de baktı kesin değil ama erkek dedi 18de net olarak erkek dedi muayene girmeden 15 dk önce iki tane çikolata birden yedim aşırı hareketlenmisti ultrasonda dene derim bitter yeme ama bitter yavaşlatıyor Muş hareketleri sütlü ye
hibo adl_12 canım özel hastane mi böyle dediler yoksa devlette mi . Bana da cinsiyet söylediler ama farklı hissediyorum özel hastanede cihazıda iyi benim doktorumun
adl_12 hibo şuan 3. Gebeliğim üçünde de aynı hekime gittim ama bu kes yanılıyor zaten yapısal olarak kıza benziyor dedi bacak arasını görmedi, özele gidiyorum
Zehrailly ojeozge 14+3 te %80 kız demişti ama kesin olmadığı için kimseye haber vermedik 18+3 ken tekrar gittiğimizde kesin olarak kız olduğunu öğrendik
emelllllktlu Zehrailly 12+5 te özelde %70-80 kız dedi 14+0da %80 kız dedi 14+2 de devlette kıza benziyor dedi benimde 16 +5 te randevum var İnşaAllah netleşir 🌸
[silindi] haftada söylemezler canım çok erken. ben 15′de öğrenmiştim ama aslında 15 bile erken ojeozge