Hulya00 Merhaba anneler badem yağı alacagım ama alanlardan kullananlardan bilgi almak istedim aktarda fiyatı nedir markası nedir falan vesayre 🙏☺️
Deletedmom113 Hulya00 aktar için fikrim yok ama eczaneden yeni aldim tatlı badem yağı 20 ml 5 liraydı markası da samila 😊
260814 Hulya00 fiyatını bilmiyorum ama kıllandırıyor badem yağı zamanında kaşım için kullanıyordum çok gzl sonç almştm ve doktorumda kıllandırma yapıyor dedi hindistan cevizi yağı tavsiye etti onu kullanıyorum
Berkaytuana Hulya00 ya benim bi ara saç dökülmem coktu o yüzden kullanmistim killanma yapar başka bişey kullan bence canım
Hulya00 Busrademiir anladım tabi orası öyle benim annemde yok çatlak genetikselde olabilir diyolar ama bende şu an nemlendirici sürüyorum badem yagını çok önerdiler kullanan arkadaşlarımda yok malesef 😔
Busrademiir Hulya00 Vallahi benim çatlak kremim iyi ben aldım 35 hafta oldum çok şükür çatlak falan yok bende
honey Hulya00 benim doktorumda badem yağı için kıllanma yapar, saf zeytinyağı kullan dedi. Hatta pahalı yağlar alıp kullanma, içinde ne olduğu bilinmiyor dedi, bende aldığım yağı geri vericem o yüzden.
Shylkyc Hulya00 badem yağını saç bakımımda kullanıyorum ve ne kadar işe yarıyor bi bilsen ☺ çok tüylendirir. Kakao yağı tavsiye ederim.
Danlabgrc Hulya00 ben. 6 buçuk aylık oldum kuzm vucudum dan dolayı da gobegim büyüktü şuan çok şükür hiç çatlak yok😊