aylinerr Selamlar hanımlar 🌸 18 haftalık hamileyim kızımıza Ahsen koymayı düşünüyoruz çok beğendik içimize sindi ama kimsede göremediğim bir isim merak ediyorum başka kimlerde var gösterin kendinizi yalnız değilmişim diyeyim ahahahha ☺️💕
Sevgiiss aylinerr bende bugün başlık açtım Ahsen koymaya karar verdik Ahsen erva olacak inşallah sağlıkla gelsinler 🌸🥰
buse_ky aylinerr yaa biz de 18+3’üz ve 3 haftadır düşünüyorum eğer bebeğim kızsa isminin birini Ahsen koyacağım diye eşime bile söyledim 2 isim koymayı düşünüyoruz hem onun istediği bir isim hemde benim🌸3 hafta önce tesadüfen Ahsen ismini duydum çok hoşuma gitmişti gerçekten çok hoş bir isim bence☺️ akrabalarımızda da Ahsen isminde biri olmaması da daha da içime sinmesine neden oldu Ama henüz cinsiyetii bilmiyoruz biz🤭 belki de oğlumuz olur ona hiç isim düşünemedim bugün sabah randevum var öğreneceğim İnşallah sağlıkla gelsinler bebeklerimiz
Baklavaseverim aylinerr Çok güzel bir isim, anlamı da zaten çok güzel olan demek. Gayet sakin,uyumlu,güleç ve sevecen oluyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❤️
rkygns Merhaba benim kızımın İsmi Ahsen Lina cennetteki en güzel hurma fidesinin ismiymiş . Ahsen zaten Arapça da heseneden geliyor “ En güzel , en kıymetli ) demek 🥰