kisbebisi Sinem011 önce farkli bi kattaydim servisti sanirim orasi, sonra aciklik artinca baska bir odays aldilar, o odadaki yatak dogun yatagina donusuyordu çatal gibi. Diger odalarda ds doğum yapanlar vardi yine, sanirim doğum katıydı orasi
ozqeeee ben güzel yalıda Önder beye gitmiştim ilk doğumumda çok memnun kaldım şimdide ona gidiyorum ikinci doğumumda hem bilgisi hem yaklaşımı çok iyi
kisbebisi Sinem011 benim bebeğim erken doğdugu için direkt kuveze götürdüler giydirmeye gerek olmadı,ben de yanimda refakatcim vardi ama kendim giyindim hemsirelerin giydirdigini sanmiyorum orda. Cunku daha once de arkadaşım sezaryen dogum yapmıştı bebegi esi ve ben giydirmistim
elaysu1 Güzelyalı da Önder hocaya gidiyorum bende çok memnunum tanıdığım bir kaç kişi onda doğurdu öneri sayesinde gidiyorum iyi ki de gitmişim
ArelinAnnesi1 tugba0305 ben oğlumu 2022 de doğum yaptım onda hiç almadılar her haftada nst e giriyordum
tugba0305 ArelinAnnesi1 biz henüz net haftasına gelmedik ama çevremde herkesten duydum muayane ücreti dışında ücret alıyorlar diye çok saçma gelmişti
SeymaOzer0102 burcu0112 ona bende 2 -3 hafta kadar gittim. Randevulu olmamıza rağmen en az 2-3 saat bekliyorsunuz