papatyaannesii Kızlar 6 haftalıkken gitmiştim doktor kese etrafı kanlı düşük riski var dedi ilaç verdi kalp atışını da duyduk bu iyi bir şey dedi ilaç kullanıyorum 7 haftalık oldum bugün kanama lekesi gördüm tehlikeli midir oldu mu sizde de öyle
esragny papatyaannesii hap kullanmana rağmen kanama olabiliyor ama sen yine de kan geldiğini gördüysen Doktora git canım benim iğne falanda yapıyorlar çünkü bebek iyimi bi bakarlar
1_prensesannesii papatyaannesii bende 5 haftalıkken kahverengi gibi olmuştu 7 haftalık oldum hala ğrogestan iğne ve hap kullanıyorum
_kbra__kbra_ papatyaannesii yengemde aynı durumu yaşıyo şuan 16 haftalık hala devam ediyo dikkat etmesi lazm ilişki yasak riskli gebelik ama bebek şuan iyi inşAllah sorunsuz kucağınoza alırsınz
damla6565 papatyaannesii imkanınız varsa şimdi acile görünmenizi tavsiye ederim 🙏en azından progestan iğne yaparlar
levye_ papatyaannesii kırmızıysa yeni kanama, kahverengi ise eski kan oluyor, eski kan akış alanı bulursa vücuttan atılıyor ya da vücut tarafından emiliyor. Ama her halukarda doktorunuzu bilgilendirin
durumsal papatyaannesii korkutmak istemedim kusura bakma için ferah olsun ama bence önlem amaçlı imkanın el veriyorsa git canım ♥️ için rahat olsun benim aşırı derecede kanamam olmuştu şimdi kızım doğdu 8 aylık 🥹 Sağlıkla gelsin bebiş 🧿
levye_ Yatarak istirahat vermiştir sanıyorum doktorunuz, ayaklarınızı yukarı kaldırın iş yapmayın hiç. Benim de 9. haftamda kanamam oldu 18.haftamdayım hala evden çıkmıyorum doktor dışında, hiç iş yapmıyorum. Umarım bir an önce düzelir bol şifalar 🙏🫶🏻✨💐