papatyakokulugece mrryym bence çocuk doğunca nasıl bir yapısı olduğuna bakarak al benimkiler hiç sevmedi elektrikliyi de diğerini de 😂
Cicilininkini mrryym benee bugün sipariş verdim ama bu elektrikli olanları saglıklı bulmuyorum o yüzden normal aldım trendyoldan tek amacımda mutfakta felan oldugumda yanımda tutmak ama korkarakda aldım tabi kucak etkisi yaratırmı diye
iriss mrryym çevremdeki anneler kesinlikle al diye tavsiye etti elim ayağım oldu falan dedkleri için 21 haftalık bebeme henüz doğmadan aldım 🤭🤭🤭 ama çok uygun fyatli aldım aynı işleve sahip çoğu çok pahalılarına gitmeye gerek yok.
almila1723 mrryym manuel, mamma marka aldım, kaliteli. Otomatikler odadan odaya taşıması bile zor. Manuel olanı çantasına koyup istediğinz yere götürebilirsiniz o avantajıda var
mrryym papatyakokulugece Benim 2. Gebeliğim bu. kızım çok kolik bi bebekti çok zorladı beni ama belki bu seferki sakin olur 😅
papatyakokulugece mrryym inşallah sakin bi çocuk olur deyim o zaman ama yinede doğunca al daha mantıklı
mrryym Cicilininkini ben kucak etkisi yaratıcağını düşünmüyorum benim görümcem almıştı kızına gittiği her yere götürüyordu o kadar işine yaramıştı ve durmayan bir bebeği vardı
Cicilininkini papatyakokulugece öyle olursa işimiz zor ama işte yerlerde de bırakamam cocugu diye aldım bi kere artık insallah pişman olmam
iriss mrryym ben e bebeğin kendi markasini aldım ben yeterli buldum 3 kademe sallanma ayarı, dakika ayarı ve bluetooth eşleşmesi var. Fiyat performans ürünü.
senaninannesi_ mrryym bende huggy pie almayı düşünüyorum içi daha derin ve büyük gibi diğerleri çok düz ve ufak sanki trendyoldan bakıyorım da bende