Yaser27 Kızlar 20 haftalik hamileyim daha tetanoz aşısı olmadım burdan okuduklarıma göre 17. Haftadan itibaren ilk dozu olmaya başlamışlar ama ben daha olmadım hemşire 27. Haftama denk gelen bi zamanda çağırdı acaba benim gibi böyle olan var mı kafam karıştı iki dozu birden mi yapacaklar
zuzulice Yaser27 20. haftada ilk dozu 25. haftada ikinci dozu oldum hemşire haftanızı net biliyormu acaba
esractn Yaser27 23 haftalik olduk daha olmadim tetanoz aşımı ilk dozunu pazartesi olcam insallah Allah nasip ederse bende
Yaser27 zuzulice esractn Busramnida Mavininannesii Yildizim Berkaytuana Ben de 27. Haftamda oluyorum o zaman dedim biz o aylarda yapıyoruz dedi belirttim hatta 17. Haftam da çağırmıştı galiba tetanoz aşısı olacağım dedim O da dedi hayır ilerleyen haftalarda olacaksın dedi
Mavininannesii 12 martta - 19+4 de oldum 1 doz. 12 nisanda 2 doz olucak 2 gün oldu hala kolumu kıpırdatamıyorum agrıdan😞
Berkaytuana Yaser27 canım 20. Haftada ilk doz 25. Haftada ikinci dozu oldum hatta 28. Haftada da genel muayene için çağırdı bence orda bir yanlışlık Var iki doz birden aynı anda vuruluyor olsa bizi de ayrı ayrı Çağırmazlardi galiba