zeynepsu81 angel_anne ben regl 3. Gün gittim bir yıldır bizimde olmuyor hormon testi istedi onu da verdim Hersey normal çok şükür hormon testi kanla veriliyor zaten iki üç saate çıkıyor ver bence hemen
smyyy95 angel_anne evet canım yüksek çıkmış bende kasım ayında vermiştim 4.78 çıkmıştı kaç aydır deniyorum olmadı bu ayda kontrole gidicem
angel_anne smyyy95 ya benim tek ondegil feritin 4 TSH yüksek d vitamini aşırı düşük çıktı bu TSH düzelir mi sanırım duzelmeden çocuk zor gibi
smyyy95 angel_anne 2 ayda düzelir canım eğer çocuk istiyorsan d3k2 kullan folik asit başla bende başladım 15 gün oldu
smyyy95 angel_anne d vitamini aldığın zaman tek başına emilim fazla yapmaz ama k2 vitamini ile birlikte kullanırsan d vitamin ni tam alırsın
powerpuffgirlss angel_anne en büyük tavsiyem rahim filmi hormon testi yaptirdinizmi bide sperm hersey normalmi
angel_anne powerpuffgirlss rahim filmi hariç diğerleri yapıldı benim hormon testim TSH sadece yüksek geldi diğerleri normal
powerpuffgirlss angel_anne rahim filmi en onemlisi bence bana ihtiyac yok dediler iki tupte kapali cikti
Bir1kelebek angel_anne eşiniz genç mi eğer 30-40 yaşlarındaysa onun da kontore gitmesinde fayda olabilir canım
angel_anne Bir1kelebek ben şuan Demir aldım damadar bugün troit için ilaç verdi 25 mg birde d vitamini yazdı dahiliye 1 ay sonra hem dahiliye hemde kadın doğum kontrol var değerlik normal olursa eşim isterse oda mecbur gider
angel_anne powerpuffgirlss ben şuan Demir aldım damadar bugün troit için ilaç verdi 25 mg birde d vitamini yazdı dahiliye 1 ay sonra hem dahiliye hemde kadın doğum kontrol var eğer kan değerlerim düzelir olmazsa sırada eşim gider birde rahimmfilmi var