Gulaydgncy Cicilininkini valla bende ayni durumdayım bi yandan bi an önce doğsun istiyorum. Bi yandan böyle hissediyorum diye kendimi kötü hissediyorum😅 her şeyin en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda 💞
mutlubalik Cicilininkini yok küveze girmedi sancılarım vardı suni sancı da almama rağmen açılma yoktu sezeryane alınmıştım 2700 gr doğdu ertesi gün de taburcu olduk sarılık olmadı elhamdülillah. 4 gün mamayla beslendi sonra emzirdim 2 hafta. Deprem (7.7) olunca bebeğim emmedi beni herkes dedi ki sen korktuğun için sütün acı gelmiştir diye. Mamayla beslendi yani sadece 15 gün kadar anne sütü aldı.
Cicilininkini mutlubalik kıyamamm canım yaa ama neyse ki saglıgı yerinde olsunda senin adına cok sevindim darısı bana valla dayanamıyorum artık yani keske 37 dese alsa 36dese alsa razıyım saglıklı olmasıyla beraber tabi allahm sana bagıslasın insallah ♥️
mutlubalik Cicilininkini şuan 3 yaşında 😊 Rabbim size de sağlıkla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin 🌸
btl194 Cicilininkini ben iki hafta önce doğum yaptım bazı kan değerlerim düştüğü için erken alındı bebeğim 37+3 te kucağıma aldım her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vuruldum şükür bebeğim sağlıklı.bu konu da doktoruna güven.bana kalsa bence gününü tamamlasn
Cicilininkini btl194 cuma günü 36+5le gün alcam bende nasipse bakalım zaten doktor ne derse ona göre ilerliycem ama işte 37nin içinde alırsa bi sorun olurmu diye tereddütte kalmıstım inşallah dogru zamanda saglıkla gelir benim bebegim de ♥️ 🙏🏻
btl194 Cicilininkini şuan 37 nin içinde 38. Hafta da olmuş olur önümüzde ki hafta olursa gelişimi iyi ise kilosu vs sorun olmaz canım
Cicilininkini btl194 inşallah 2hafta önce gittigimde haftasıyla uyumlu ölçümleri demişlerdi sıvısı vs herseyi iyiydi ama bu 2haftadr nefes almakta zorlanıyorum ara ara sancılarımda oluyor gibi adet sancısı gibi çünkü bakalım cuma günü ne diycekler
btl194 Cicilininkini sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 😍son zamanlarda artık güç kalmıyor bi an önce doğsun istiyorsun.
4numarali Cicilininkini ay bende aynı durumdayım şuan 8 haftalık 4. ye hamileyim 4. sezeryan olucak inşallah güzel geçer dualarım sizinle kaçıncı haftada doğum yapmış olacaksınız birde hangi şehir hangi hastanedesiniz
Cicilininkini 4numarali 38+3de olcak dogumum 4. Sezeryan beni korkutmuyor degil aslında ama etrafımda bi çok kişi de sahit oldum şükür saglıklı bi şekilde kavustular darısı bizlere insallah
minikmucizem26 Cicilininkini benim kızım tam 37 de doğru herseyi sorunsuz gelişmişti sukur direk taburcu olduk
minnakannesi123 Kızlar banada moral olun ilk çocuğumu dört yıl önce ikincisi sekiz ay once ve iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta baktım yüksekti dra gitmedim daha ve nasip olursa üçüncü sezeryan olucam iki ve üçüncü arası az