-Basakk- kurtaricimelekk Ayyyy maşallahhh sağlıkla büyütün inşallahhh 🧿😍 Kahve içmeden gidemem demişsiniz ne kadar tatlısınız yaaa Ahahah 💖 40+3 üm inşallah benimde sizin gibi pozitif bir doğumum olur 2. Benimde 🤲
betulllnxn kurtaricimelekk gözünüz aydın benim de ikinci olacak inşallah epizyo yapıldı mı ve bebiş kaç kilo acaba 😍🌸🌸
kurtaricimelekk betulllnxn Allah razı olsun sizde sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah 🙏 3200 epizyom var evet maalesef 🙂
rzyemrykvrk kurtaricimelekk hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏 darisi başımıza inşallah ikinci erkek mi kaç kg doğdu bebeğiniz 🌸
konaksifa kurtaricimelekk maşallah benimde ikinci gebelik kızım 38.haftada gelmişti şimdi ikinciyi bekliyorum 25 haftalığım doğum ve sonrası olacak dikişlerden çok korkuyorum Allah herkese kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin
kurtaricimelekk konaksifa epizyom var malesef hoş değil gerçekten ama ertesi gün ayakta kendi işimi görmeye başladım sadece dikkat etmek gerekiyor biraz 🌸
serena35 kurtaricimelekk ne kadar sakin ve güzel bir hikaye 🫠 benim ilk doğumum 3 saat sürmüştü ama yoğun şiddetli ve sancılı geçen bir süreydi. Ben de 2. Doğum daha rahat diyenlere inanmak istiyorum 🥹 son 60 hayırlısıyla 🫣
kurtaricimelekk serena35 inanın daha hızlı oluyor ilk doğumum 5 saatti bu doğum 2 saat sürdü Sağlıkla kavuşun inşallah 🙏
gunesimekardes kurtaricimelekk kahve icmeden doguramam dedim 😅 dogururken su sekil kraliceligi elden birakmayacaksin… ben bunu omur boyu unutmam artik hay siz cok yasayin evlatlarinizla😊🙏
kurtaricimelekk Es07 amin Allah razı olsun Rabbim sizlere de böyle kolaylıklar nasip etsin inşallah 🙏