Nur_58 Moz üst yorumlarda bir şey yazıyordu o yüzden sordum Kahveyi sevenlerin genelde kız tiksinenlerin erkek bebek oluyormuşta 😅😅
1ogrencianne Nur_58 kahve bağımlısı değilim ama iş yerinde küçük bir fincan tüketiyorum. İlk hamileligimde ben de hic icmemiştim. Bunda çalışıyorum zaman geçmiyor 😂 latteyi çok severdim hamilelikte biraz tiksindim ondan
Nur_58 1ogrencianne herkesin hamileliği gerçekten çok farklı ilerliyor. Bakalım bende ne gibi durumlar olacak 😅 Şuanlık 2 fincanla ilerliyorum 😬
dalyaluna35 Kafeinsiz kahve içebilirsiniz Türk kahvesini, böylece diger makine kahvesinden de gunde 1 tane olarak içebilirsiniz ben de çok seviyorum bu sekilde yapmıştım 😌
1ogrencianne Nur_58 kahveyi çok içince çocuk asabi, uykusuz olur diyorlar ondan da biraz korkuyorum açıkçası. Oğlumda hiç içmemiştim uykuyu seviyordu ilgisi var mı bilmiyorum 😂
Aykerny Nur_58 Hahahah tabikidee en ufak şeyde endişeleniyoruz 🤣 bende yeşilçaya bayılırım günde 2 bardak içerdim ödem atsın diye ama şimdi korkumdan ağzıma koymadım 1 kere bile bitki çaylarından korkuyorum ya ne olur ne olmaz diye hamile kaldığımı öğrendiğimde 1 paket 1.5 paket sigaradan 2 3 teke düşürmüştüm sonra çok kısa bi sürede onuda bıraktım tamamen bide bizimki nazlı hiç bi iş yapmamama rağmen hep korkutuyo bizi 😅💕
Aykerny Nur_58 Aminn inşallah 13 ün sonu 14 diyelim sizinkiii kaç haftalıkk Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 😍😍😍
_efinah08 Nur_58 benim de aksin ilk hamileliğimde hiç bir sorun yoktu kahvekolik olmama rağmen bu gebeliğimde tiksindim şimdi arada bir içiyorum ama ille de iç dedirtmiyor içim böyle titreye titreye içiyorum çok tuhaf o yüzden merak ettim canım