nursenasu27 Nur_58 kupa bardakla kahve içen biri olarak bu süreç zorladı tabi ama hiç bırakmadım genel olarak sütlü türk kahvesi tükettim bazen sadece türk kahvesi bu şekilde ilerledim 19 günümüz kaldı bakalım ahtım var kocaman bardakla kahve içmek bide buzlu fanta içmek istiyorum 😅
Nur_58 nursenasu27 ayy sağlıkla kucağına al inşallah az kalmış 💐🤲🏻🧿 Doğurduktan sonra büyük bir kupa kahveyle kutla bunu hakettin 🙌🏻☺️
hllvrl Ben bir kupa filtre içiyorum ya da 30 ml espressodan yapılmış kahveler ya da bir türk kahvesi. Bazen artadabiliyor
Nur_58 sanem34001 bende kendimi tutarım inşallah günde 1 taneye indirsem yine şükür. Gerçi bebekten önemli değil ya 😏
hilu Nur_58 youtube’da videoları çok var ve hafta hafta hamilelik diye bir kitabı var . Ben bir sey oldugunda youtubedan hep ona bakıyorum bilgilendirici bence tabii ki takipli oldugum doktorum var ama kendisi çok pimpirikli bazen bazı şeylere çok katı yaklasiyor o zamanlarda bu doktoru dinliyorum shsjsj
Nur_58 syma1234 ben dolce gusto décaféiné espresso içiyorum tadı aynı değişiklik yok sadece kafeini çıkartılmış Türk kahvesi hiç denemedim kafeinsiz tadı nasıl acaba
nursenasu27 Nur_58 amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bi kahveyi huzurlu sağlıklı stressiz mutlu her şeyin istediğimiz gibi gittiği doğum ve sonrasını çok hak ettik 😍
anneadayii__ Nur_58 normalde günde 3-4 fincan kahve içerdim, gebeliği öğrendiğimden beri günde en fazla 1 tane içiyorum, kahveyi sabah içtiysem demir hapını akşam içiyorum o şekilde
mutlusene Nur_58 günaydın aşkım İstanbuldayim yanina da ciskek gomeriz ciskek yanlış yazdım ben normalde çok sinir oluyorum yanlış yazimlara ama idare et 😂
juli_naz Nur_58 bende bir kahvekolig olarak …yani hamilelik dönemi yinede günde iki ve ya 3 kahve içiyordum
kayrosmom Günde 200ml kafein sınırı var. Kafeinsiz kahve alıp içiyorum bir fincanı 7-10ml kafein içeriyor içim rahat oluyır 🤗
Nur_58 kayrosmom Şuanlık 2 fincana indirdim ama kafeinsiz Türk kahvesi bulmam çok sıkıntı burada 🤦🏻♀️